December 30, 2011

tertunda

Setiap 30hb Dec aku akan apply cuti, dan buat sekian kalinya pada tahun ini juga aku telah membuat permohonan cuti pada tarikh tersebut. Sepatutnya kami bercuti kerana itu adalah our wedding anniversary.
Tetapi oleh kerana istimewanya kali ini si dia tu ada kerja, aku telah membatalkan cuti itu, dan ke office lah seperti biasa. nak buat apa pulak aku bercuti sorang2 kot? rancangan terpaksa ditunda ke tahun hadapan, mungkin. huuhuu....

 Hepi Anniversary Dear, with love

2 comments:

Anna said...

Hepi annivesari fren...moga ko berbahagia sampai ke akhir hayat...diam tak diam kejap jer dah 6years eh...tahniah..

zas said...

aminnnnn.....!